Intamsys Funmat Pro 610HT

FUNMAT PRO 610HT on Intamsysin suurin ja ominaisuuksiltaan monipuolisin FFF 3D-tulostin, 610 x 508 x 508 mm tulostuskoolla. Sisältää 300°C:n jatkuvan kaapin lämpötila ja 500°C:n sulatuspään lämpötilan kaikilla metallisilla sulatuspäillä.

Käyttäen kaksoispäitä, FUNMAT PRO 610HT on ihanteellinen suurien, korkean suorituskyvyn materiaalien, kuten PEEK, ULTEM™(PEI), PPSU ja muiden tulostamiseen.

Teollisuuden 3D-tulostusteknologia mahdollistaa asiakkaille toiminnallisten prototyyppien, työkalujen ja lopullisten osien tulostamisen, jotka optimoivat koko suunnittelu- ja valmistusprosessin. 3D-tulostusteknologia on mahdollistanut asiakkaille kevyempien ja vahvempien lopullisten osien tulostamisen sekä työkalujen luomisen, jotka ovat rikkoneet teollisuuden sovellusten rajoja. INTAMSYS on avannut tien läpimurrollaan FUNMAT PRO 610HT:lla. Se mahdollistaa teollisuusluokan korkealaatuisen 3D-tulostuksen, joka on varustettu käsittelemään tehokkaasti korkean suorituskyvyn termoplasteja.

Esittely

TULOSTA MISTÄ TAHANSA MARKKINOIDEN FILAMENTEISTA

FUNMAT PRO 610HT on FFF-3D-tulostin, joka keskittyy korkean suorituskyvyn materiaaleihin. Kuten kaikki INTAMSYSin 3D-tulostimet, se kuitenkin hyväksyy filamentteja mistä tahansa markkinoilla saatavilla olevasta brändistä! Se tukee lähes kaikkia markkinoilla olevia korkean suorituskyvyn kestomuoveja kuten PEEK, PEKK, PAEK, ULTEM, PPSU, PC, PA, ASA, ABS ja muita.

TULOSTA SUURIA ELEMENTTEJÄ TEHOKKAASTI

FUNMAT PRO 610HT tulostimella tulostat suuriakin elementtejä ilman pelkoa vääntymisestä. Tulosta jatkuvasti automaattisella filamentin latauksella. FUNMAT PRO 610HT:ssä on lisääntynyt tulostusnopeus korkean tarkkuuden liiketoimintajärjestelmien avulla. Säästä jopa 50% materiaalikustannuksissa avoimen materiaalialustamme avulla, kun voit valita parhaan materiaalin jokaiseen käyttökohteeseen.

Optimoitu 3D-tulostusympäristö edistyksellisen servo-ohjausjärjestelmän avulla tarjoaa sinulle ensiluokkaisen tulostuslaadun. Tulostustilavuus jopa 610x508x508 mm, mikä mahdollistaa suurten osien tai useiden pienten osien tulostamisen pienissä sarjoissa. Erikoiskorkean lämpötilan 3D-tulostuspäät, jopa 500 °C ja 300 °C kammion lämpötila, avaa mahdollisuuden käyttää edistyksellisiä materiaaleja. Tämä yhdistelmä ratkaisee osan vääristymisongelmat ja tarjoaa jokaisella kerralla tasaisia ja laadukkaita osia. Parhaat turvallisuuskomponentit ovat varustettuina, ja CE-sertifikaatti (EMC/RED/LVT) on saatu teollisuusluokan sovellusstandardin mukaisesti.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Kammion lämpötila jopa 300°C
Suuttimen lämpötila maks. 500°C
Tulostustilavuus 610 x 508 x 508mm
Tulostusalustana tyhjiöabsorptioalusta
Maksimi matkustusnopeus XY: maks. 400mm/s | Z: maks. 50mm/s
Tulostuskärkinä kaksi naarmuttamatonta suuttimenkärkeä
Filamenttikammion lämpötila maks. 50°C, kuivalla paineilmalla (tarvitaan ulkoinen paineilmakompressori).
Tiedoston tyyppi STL/OBJ
Filamentin läpimitta 1.75mm

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella ottamalla meihin yhteyttä täältä.

Intamsys Funmat Pro 610HT

Lue lisää