MELTIO

Meltio – Metallien 3d-tulostus

Meltio tarjoaa 3D-tulostusratkaisun, joka on rakennettu hitsauslangan ympärille – markkinoiden turvallisimman, tasaisimman ja kustannustehokkaimman lisämetallin valmistuksen raaka-aineen. 

Meltion ainutlaatuinen tekniikka on pakattu tehokkaaseen tulostuspäähän, joka mahdollistaa kahden metallin samanaikaisen 3D-tulostuksen tai tulostuksen sekä langalla että jauheella uusien metalliseosten dynaamiseksi tuottamiseksi. Tulostuspää on sovitettu integroitavaksi muihin prosesseihin.

Kiinnostuitko jo?

Meltion 3D-tulostuksen ratkaisut metalleille

Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava paketti; asennusvalmiit 3D-tulostimet metallille, CNC-integraatio hybridivalmistukseen tai robottiintegraatio suuriin metallitulosteisiin.

Meltio M450 3d-tulostin

Meltio Engine CNC-integraatio

Meltio Engine robotti-integraatio

Turvallinen ja luotettava

Suunniteltu teollisuutta varten ilman teollisuusinfrastruktuurin tarvetta. Meltion Laser Metal Deposition -prosessi perustuu lankaan, joka on markkinoiden turvallisin, puhtain ja edullisin metallinsyöttöaine. Erityisiä paikallisia mukautuksia ei vaadita.

Avoin materiaalialusta

Saavuta poikkeukselliset mekaaniset ominaisuudet tulostamalla kahta metallilankaa samassa tulosteessa eri materiaaliominaisuuksien saamiseksi, tai yhdistä lanka ja jauhe luodaksesi omia seoksia. Meltion prosessi tukee tällä hetkellä terästä, titaaniseoksia ja inconel-seoksia. Muunna olemassa oleva CNC- tai robottialusta tehokkaaksi hybridivalmistusjärjestelmäksi ilman kokorajoituksia.

 

Teollisuuden sovellukset

Laboratoriotutkimuksista osien vaihtoon Meltio mahdollistaa sovellukset teollisuuden prototyypityksessä, muotti- ja leikkuutyökaluissa, yksittäiskappaleiden valmistuksessa, lyhyissä sarjoissa, massatuotannossa, kunnossapidossa, päällystämisessä ja korjaamisessa.

Prosessin vakaus
Tulostusprosessia seurataan huolellisesti ja ohjataan reaaliajassa korkean vakauden varmistamiseksi.

Pitkäikäisyys ja vaivattomuus
Pitkä käyttöikä ja helppo pääsy kaikkiin komponentteihin ennaltaehkäisevää huoltoa varten.

Tehokas laser
Laserin kokonaisteho 1,2 kW ja kuumalankajärjestelmä lisävarusteena suuremman tuotantonopeuden saavuttamiseksi.

Korkea hyötysuhde
Tulostuspää käyttää kaikesta materiaalista 100 % ja lämmöntuotto on erittäin alhainen.

Materiaali
Materiaalissa tasainen 99,998 % tiheys. Meltion prosessi tuottaa täysin tiiviitä osia, joissa on ylivoimainen mikrorakenne, pienemmät lämpöjännitykset ja lähes isotrooppiset ominaisuudet, jotka ylittävät valu- ja taontamateriaalien ominaisuudet.

Laakerin korkeus
Laakerin korkeus 0,3-1,2 mm. Meltion prosessi mahdollistaa ehdottoman tasapainon tulostusnopeuden ja pinnan sileyden välillä. Meltiolla valmistetut osat voivat joissain tapauksissa ylittää jauhepohjaisilla painoprosesseilla valmistetut osat.

Jälkikäsittely
Painetut osat voidaan jälkikäsitellä yleisimmillä menetelmillä, kuten lämpö, ​​harjaus, kiillotus tai koneistus. Korkeammalla resoluutiolla tulostettujen komponenttien jälkikäsittely ei ole aina tarpeellista. 

Meltion 3D-tulostuksen ratkaisut metalleille

Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava paketti; asennusvalmiit 3D-tulostimet metallille, CNC-integraatio hybridivalmistukseen tai robottiintegraatio suuriin metallitulosteisiin.

Meltio M450 3d-tulostin

Meltio Engine CNC-integraatio

Meltio Engine robotti-integraatio