Flashforge Guider 3 Plus

Guider 3 Plus on ammattitason 3D-tulostin, jonka huippuominaisuuksiin kuuluu muunmuassa nopea, korkealaatuinen tulostusjälki hiljaisesti ja sujuvasti. Guider 3 Plus, joka on varustettu kattavalla monialustaisella älykkäällä hallintajärjestelmällä pienyrityksille, studioille, yliopistoille ja laboratorioille, auttaa insinöörejä ja suunnittelijoita nopeassa prototyyppien luomisessa. 

HILJAINEN JA NOPEA TULOSTIN 

Flashforge Guider 3 Plus on 50% tavallista nopeampi sekä 30% hiljaisempi. CoreXY-rakenne mahdollistaa nopean tulostuksen nopeudella 250 mm/s ja käyttöympäristön melun alle 50 dB. Se tulostaa erityisen tasaisesti suuria malleja. Suuri tulostusalusta kantaa jopa 30 kg ja sen suurin rakennustilavuus on 350 x 350 x 600 mm. Lisäksi halkaisijaltaan 16 mm:n z-akseliohjain ja 16 mm:n TBI-palloruuvit molemmilla puolilla varmistavat vakauden tulostettaessa suuriakin malleja.

Esittely

Esimerkiksi sähkökatkoksen sattuessa Guider 3 Plus keskeyttää työn, tallentaa sen ja jatkaa siitä mihin jäikin saadessaan taas virtaa. Takana olevat suljetut filamenttikammiot sisältävät silikageelikuivausainetta ja varmistavat tehokkaasti, että filamentit ovat suljetussa ja kuivassa ympäristössä sekä tulostusprosessin aikana että lepotilassa. Tulostin tukee monia sovelluksia (kuten FlashPrint 5, FlashCloud ja PolarCloud) ja näiden avulla voit helposti monitoroida tulostusta reaaliajassa.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Kammion lämpötila 65°C 
Suuttimen maksimilämpötila 320°C
Rakennuslevyn lämpötila 120°C
Tulostustilavuus 350x350x600mm
HEPA 13 ilmansuodatin
Sisäänrakennettu kamera
50% tavallista nopeampi tulostusnopeus!
30% tavallista hiljaisempi tulostus!

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella ottamalla meihin yhteyttä täältä.
Flashforge Guider 3 Plus

Lue lisää