Intamsys Funmat Pro 310

Tämän tulostimen erinomainen lämpösuunnittelu vähentää mekaniikan lämpömuodonmuutoksia ja vähentää mallien kutistumista tulostuksen aikana. Tämä välttää vääntymistä ja lisää kerrosten välistä tarttuvuutta. Tulostuskoko on kaksinkertaiselle materiaalille 260 x 260 x 260mm, ja yksinkertaiselle 305 x 260 x 260mm. Funmat Pro 310 tulostimessa tehokkaat suutinlämmittimet lyhentävät lämmitysaikaa ja varmistavat, että suutin lämpenee nopeasti ja filamentti sulaa kokonaan suuttimessa. 

TUO 3D-TYÖPÖYTÄTULOSTUKSEN UUDELLE TEOLLISELLE TASOLLE

Itsenäinen tuplasuutin (IDEX) eri tulostustiloihin, kuten kaksoismateriaalitulostukseen, peilitulostukseen ja kopiotulostukseen. Tulostuspään modulaarinen rakenne, pikavaihtojärjestelmä helpottaa asennusta ja vaihtoa sekä kätevää huoltoa. Kaksikäyttöinen ekstruuderi lisää kosketuspintaa ja vääntömomenttia sekä lisää luotettavuutta. 

Esittely

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Kammion lämpötila 100°C 
Lämmitetty rakennuslevy 160°C
Suuttimen maksimilämpötila 300°C
Tulostustilavuus
260x260x260mm tai 305x260x260mm

Korkea lämpöteho takaa nopean lämmityksen. Erinomainen lämpösuunnittelu vähentää mekaniikan termistä muodonmuutosta ja alentaa mallien kutistumista tulostuksen aikana, mikä estää vääntymistä ja lisää kerrosliitoksen kestävyyttä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella ottamalla meihin yhteyttä täältä.

Intamsys Funmat Pro 310

Lue lisää