Flashforge Creator 4-HS

Creator 4 on monikäyttöinen, joustava ja korkean suorituskyvyn teollinen 3D-tulostin. Se on varustettu kolmen tyyppisellä suulakepuristimella, joten erilaiset tulostustarpeet voidaan täyttää valitsemalla sopiva tulostusmoduuli erityyppisten filamenttien mukaan. Tämä versio on varustettu suulakepuristimella – HS-optiolla, joka voi tulostaa jopa 360°C:ssa hiilikuitukomposiittimateriaaleilla.

EDISTYKSELLINEN OHJELMISTO ESTÄÄ VÄÄNTYMISTÄ JA HALKEILUA

Edistyksellinen lämmönhallintaohjelmisto voi esilämmittää ja pitää lämpötilan ennen tulostusta ja sen jälkeen. Lämmönsäätöjärjestelmä ylläpitää vakiokammion lämpötilaa 65 ℃:ssa, mikä vähentää mallin lämpökutistumista tulostusprosessin aikana. Se välttää ABS/PC/PA ja muiden teknisten filamenttien vääntymisen ja halkeilun ja takaa mallin laadun ja mittatarkkuuden, mikä parantaa tulostuksen onnistumisastetta.

Esittely

Creator 4:n kaksi suulakepuristinta toimivat itsenäisesti, eivät niputettuina yhteen, joten kun valitset yhden suuttimen toimivaksi, toinen suutin poistuu tulostusalueelta. Se estää filamenttien ylimääräisen vuodon tulostusalueelle. Lisäksi kaksi suutinta voivat toimia samanaikaisesti ja itsenäisesti kaksinkertaistaakseen tehon! Creator 4 on siis hyvä valinta massatuotantoon. Se tulostaa jopa 360°C asti siihen sopivien filamenttien kanssa!

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Kammion lämpötila 65°C 
Suuttimen maksimilämpötila 420°C
Rakennuslevyn lämpötila 120°C
Tulostustilavuus 400x350x500mm
HEPA 13 ilmansuodatin
Sisäänrakennettu kamera

Sisäänrakennetun kameran avulla voit seurata nykyistä tulostetta ja seurata edistymistä. Jos 3D-tulostus pysähtyy, voit jatkaa sitä helposti. Säästä aikaa, filamenttia ja rahaa.

Kiinnostuitko? Tiedustele lisää ottamalla meihin yhteyttä täältä.

Flashforge Creator 4-HS

Lue lisää