Flashforge Creator 4-A HT

Creator 4 on monikäyttöinen, joustava ja korkean suorituskyvyn kaupallinen 3D-tulostin. Se on varustettu kolmen tyyppisellä suulakepuristimella, joten erilaiset tulostustarpeet voidaan täyttää valitsemalla sopiva tulostusmoduuli erityyppisten filamenttien mukaan. Tämä versio tulostaa jopa 320 °C:seen.

PARAS TULOSTIN MASSATULOSTUKSEEN

Toisin kuin perinteisessä tuplasuuttimessa, tässä tulostimessa toinen on poissa mallin tulostusalueelta, jotta filamentti ei vuoda. Tämä estää mallin laatua pilaantumasta. Kun samaa mallia painetaan eränä, tulos kaksinkertaistuu, mikä tekee siitä parhaan valinnan massatuotantoon. Edistyksellinen lämmönhallintaohjelmisto voi esilämmittää ja säilyttää lämpötilan ennen tulostusta sekä sen jälkeen. Lämmönsäätöjärjestelmä ylläpitää vakiokammion lämpötilaa 65 ℃:ssa, mikä vähentää mallin lämpökutistumista tulostusprosessin aikana. Se välttää ABS/PC/PA ja muiden teknisten filamenttien vääntymisen ja halkeilun ja takaa mallin laadun ja mittatarkkuuden, mikä parantaa tulostuksen onnistumisastetta.

Esittely

Rakennuslevy voidaan lämmittää 120 °C:een, mikä tekee ABS-, nailon- ja vastaavista materiaaleista tulostamisen helpoksi. Älykäs järjestelmä voi sovittaa lämpötilan automaattisesti ennen tulostusta filamentin tyypin mukaan. Älyasetus, joka ylläpitää vakiokammion lämpötilaa, takaa tulostuksen onnistumisen. Tulostuksen jälkeen älykäs ohjausjärjestelmä auttaa säätämään jäähdytyslämpötilaa, jotta voit valmistautua seuraavaan tulostukseen viipymättä.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Kammion lämpötila 65°C 
Suuttimen maksimilämpötila 320°C
Rakennuslevyn lämpötila 120°C
Tulostustilavuus 400x350x500mm
HEPA 13 ilmansuodatin
Sisäänrakennettu kamera

Mukana toimitetun korkean lämpötilan suulakepuristimen ansiosta voit tulostaa useimmista markkinoilla olevista filamenteista. 

Tueut filamentit PC / PA / PP / PETG / ASA / ABS / PLA / PC-ABS / PAHT

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella ottamalla meihin yhteyttä täältä.

Flashforge Creator 4-A HT

Lue lisää